Ruime keuze uit onze mogelijkheden.

Kies hieronder uit het aanbod voor de mooiste herinneringen aan één van de belangrijkste dagen van je leven.

Of neem direct contact op om je wensen te bespreken.

zoek een bruidsfotograaf in Maastricht of Limburg

Dag Reportages zijn inclusief klein Album.


1 uur Reportage

Professionele Reportage 1 uur met foto's van jullie ceremonie op locatie binnen de gemeente Maastricht of aangrenzend.


Van de ±400 gemaakte foto's blijven alleen de allermooiste ±50 over, deze worden individueel bewerkt tot mooie herinneringen en ontvangen jullie digitaal in High Res. binnen 1 week via jullie eigen "Private Online Gallery" 

 

Jullie gaan trouwen en willen graag echt mooie foto's van dit moment. Geen telefoon foto's ? maar professionele foto's, dat kan, bel mij gerust en we regelen alles direct aan de telefoon.

225 +Album


2,5  uurs Reportage

Professionele Reportage 2,5 uur, van jullie huwelijks ceremonie in Zuid Limburg +fotoshoot op locatie van jullie keuze.

 

Bij deze reportage maken wij al snel 800/900 foto's en ook hier is maar iets meer dan 10% echt perfect, deze ±100 foto's zijn binnen 2 weken in High Res. te zien en gelijk te downloaden via jullie "Private Online Gallery"  

 

Voor jullie geen drukke trouwdag met veel verplichtingen, jullie houden het graag klein, vindt hierin de perfecte combinatie, mooie ceremonie foto's en een shoot van "Just the two of you"

475 +Album


5 uurs Reportage

Professionele Reportage van 5 uur, van jullie huwelijksmiddag in heel Limburg +een fotoshoot op locatie, nu met iets meer tijd.

 

Hier maak ik ongeveer 1500 foto's hier zoek ik vervolgens de beste 200 uit en bewerk deze weer perfect na tot mooie beelden, deze kunnen jullie vervolgens binnen 3 weken in High Res. downloaden via jullie "Private Online Gallery"

 

De perfecte reportage voor een mooie middagbruiloft, deze start bv. met de ceremonie, felicitaties, het taart moment,  fotoshoot en familie foto's, de borrel en stopt bij aanvang van jullie Diner.

950 +AlbumIk zoek een trouwfotograaf in Maastricht

Dag + Avond Reportages zijn inclusief luxe album.


7,5 u. Reportage

Professionele Reportage van 7,5 aaneengesloten uren, in heel Zuid Nederland of België, inclusief een fotoshoot op locatie, maar nu met nog iets meer extra tijd en veel foto's.

 

Perfect voor een mooie middag bruiloft met diner zonder avond feest. bv. vanaf de laatste voorbereidingen in de late ochtend, met de ceremonie, taart & toost, de fotoshoot, de familie foto's,Kortom alles tot aan of incl. het diner. (+/- uren mogelijk)

1550 +Album.

Trouw reportage van 7,5 uur met ±12 uur nabewerking en ons luxe handgebonden fotoalbum in 20x20 cm. met jullie meest favoriete foto's, verdeeld over 20 pagina's echt fotopapier en voorzien van jullie keuze uit een Luxe Leder of Linnen Cover met namen en datum of jullie eigen logo op de cover van dit luxe en exclusieve album, natuurlijk verpakt in een mooie linnen bewaarbox.


10 u. Reportage

Professionele 10 uurs Reportage van jullie huwelijk in Zuid Nederland of België, met een korte Time Out tijdens jullie diner, natuurlijk wel de speeches of sketches en de openingsdans.

 

Tijd genoeg voor jullie hele middag-programma, vanaf de laatste voorbereidingen in de late ochtend, wettelijke ceremonie, of de Kerk inzegening, taart & toost moment, fotoshoot, familie foto's, diner, maar ook de start van de feestavond. (+/- uren mogelijk)

1750 +Album.

Deze complete bruidsreportage is met zijn 10 uur reportage-tijd en ±16 uur nabewerking de meest populaire en is natuurlijk inclusief ons mooie luxe handgebonden fotoalbum nu in 20x20 cm. met jullie allermooiste foto's afgedrukt op 30 pagina's echt fotopapier. Maak een keuze uit een van de 25 Leder of Linnen Covers, incl. tekst of logo op de cover van dit exclusieve album met linnen bewaarbox.


12,5 u. Reportage

Professionele 12,5 uurs Reportage van jullie huwelijk met een fotoshoot op de locatie van jullie keuze, met ruim de tijd en nu ook foto's van het Diner en extra foto's van jullie feestavond.

 

Hier is echt ruim de tijd voor het ochtend, het middag en avond-programma, bv. vanaf de laatste voorbereidingen in de ochtend, de ceremonie, taart & toost, de shoot, de familie foto's, het diner, de receptie en natuurlijk jullie feestavond.

2050 +Album.

Onze meest complete reportage de "All Day Wedding" deze is natuurlijk ook inclusief luxe handgebonden fotoalbum, dit keer in 30x30 met jullie eigen selectie van de mooiste  50 foto's gedrukt op echt fotopapier, met een luxe lederen of mooie linnen cover, natuurlijk inclusief tekst of jullie eigen logo in diepdruk op de cover van ons grootste en meest exclusieve album, inclusief  linnen bewaarbox.  • Alle reportages zijn te combineren met een film. Onze filmmaker Brian maakt een professionele film in Cinema stijl van de mooiste momenten van jullie huwelijksdag, met een gratis korte versie voor online gebruik.

10 Jaar Ad Utens Fotografie "FEBRUARI 2020" ACTIE 

7,5 uur Fotografie & Film: inclusief Drone Shots en Go Pro beelden.

+10 min. Cinema Stijl Film door Duchateau Media +eigen muziek.

+5 min. Gratis Short Version van jullie Cine. Film voor Online.

+300 Foto's in Super High Resolution & Web Share Size.

+Luxe Handgebonden in 20x20 met 30 Pagina’s.

NU SAMEN 2500,- 


10 Jaar Ad Utens Fotografie "10 x Last Minute Reportage"  in 2020.

"Last Minute Weddings" zijn huwelijks reportages die binnen 3 maanden plaats gaan vinden. Gaan jullie binnen nu en max. drie maanden trouwen en hebben nog geen fotograaf vastgelegd? Bel of App Ad en vraag of jullie datum nog vrij is en krijg direct een leuke korting!! 


Ad Utens "al 10 jaar trouwfotograaf in Limburg"

Fotoalbum Trouwfotograaf Maastricht

Enthousiast geworden?

Vul alvast een paar vragen in op het formulier op de contact pagina en laat mij gelijk weten welke reportage bij jullie zou  passen.Fotograaf Ad Utens uit Maastricht
Fotograaf Ad Utens Maastricht

Contact met Ad Utens

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht. BTW ID NL001540308B56

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.
Ad is ook Familie Fotograaf kijk voor meer info op Fotograaf Zuid Limburg

Ad geeft al 10 jaar Foto Cursussen & Foto Workshops in zijn Fotoschool Maastricht.