Ruime keuze uit onze mogelijkheden.

Kies hieronder uit het aanbod voor de mooiste herinneringen aan één van de belangrijkste dagen van je leven.

Of neem direct contact op om je wensen te bespreken.

zoek een bruidsfotograaf in Maastricht of Limburg

Investeer ook in tastbare herinneringen


1 hr. Just the Ceremony

Professionele Reportage ±1 uur met foto's van jullie ceremonie op locatie binnen de gemeente Maastricht of aangrenzend.

Alle ±50 foto's Digitaal en in High Res. binnen 2 weken klaar, via een "Private Online Gallery" te zien, te delen en te downloaden.

 

Jullie gaan trouwen en willen graag echt mooie foto's van dit moment. Geen telefoon foto's ? maar professionele foto's, dat kan, bel mij gerust en we regelen alles direct aan de telefoon.

225,- all. incl.


2 hr. Wedding Ceremony +Shoot

Professionele Reportage ±2 uur, van jullie huwelijks ceremonie in Zuid Limburg +fotoshoot op locatie van jullie keuze.

 

Alle ±75 foto's Digitaal in High Res. binnen 2 weken klaar en via "Private Online Gallery" te zien, te delen en te downloaden.

 

Voor jullie geen drukke trouwdag met veel verplichtingen, jullie houden het graag klein, vindt hierin de perfecte combinatie, mooie ceremonie foto's en een shoot van "Just the two of you"

375,- all. incl.


4 hr. Afternoon Ceremony

Professionele Reportage ±4 uur, van jullie huwelijksmiddag in Zuid Limburg +een fotoshoot op locatie, nu met iets meer tijd.

 

Alle ±150 foto's Digitaal in High Res. binnen 2 weken klaar en via "Private Online Gallery" te zien, te delen en te downloaden.

 

De perfecte reportage voor een kleine middagbruiloft, deze start bv. met de ceremonie, aansluitend het taart moment, de fotoshoot en familie foto's, de borrel en stopt bij aanvang van jullie Diner.

775,- all. incl.Ik zoek een trouwfotograaf in Maastricht

Reportages inclusief handgebonden album.


8 hr. Non Stop Wedding Day

Professionele Reportage van 8 aaneengesloten uren, in heel Zuid Nederland of België, inclusief een fotoshoot op locatie, maar nu met nog iets meer extra tijd en veel foto's.

 

Eigenlijk perfect voor een middag middag bruiloft met diner zonder avond feest. bv. vanaf de laatste voorbereidingen in de late ochtend, met de ceremonie, taart & toost, de fotoshoot, de familie foto's (of andersom) Kortom alles tot aan of incl. het diner.

1675,- incl. album.

Incl. luxe fotoalbum in 25x25 met 20 pagina's foto's afgedrukt op echt fotopapier, met een "Italian Leather Cover" incl. tekst of logo op de cover van dit exclusieve album met linnen bewaarbox.


8/10 hr. Wedding Day +Dance

Professionele 8/10 uurs Reportage van jullie huwelijk in heel Zuid Nederland of België, met een Time Out tijdens jullie diner, natuurlijk wel de speeches of sketches en jullie openingsdans.

 

Ook hier tijd genoeg voor jullie hele middag-programma, bv. vanaf de laatste voorbereidingen in de late ochtend, de wettelijke ceremonie, of de Kerk ceremonie, het taart & toost moment, de fotoshoot, de familie foto's, het diner, maar ook de start van de feestavond.

1775,- incl. album.

Incl. luxe fotoalbum in 25x25 met 30 pagina's foto's afgedrukt op echt fotopapier, met een "Italian Leather Cover" incl. tekst of logo op de cover van dit exclusieve album met linnen bewaarbox.


All Day Wedding +Party Time

Professionele 12 uurs Reportage uur, van jullie huwelijk +een fotoshoot op locatie van jullie keuze, maar nu met ruim de tijd en nu ook foto's van het Diner en extra foto's van jullie feestavond.

 

Hier is echt ruim de tijd voor het ochtend, het middag en avond-programma, bv. vanaf de laatste voorbereidingen in de ochtend, de ceremonie, taart & toost, de shoot, de familie foto's, het diner, de receptie en natuurlijk jullie feestavond.

2175,- incl. album.

Incl. luxe fotoalbum in 25x25 met 40 pagina's foto's afgedrukt op echt fotopapier, met een "Italian Leather Cover" incl. tekst of logo op de cover van dit exclusieve album met linnen bewaarbox.  • OPTIE: Alle reportages zijn te combineren met film. Onze filmmaker Brian maakt een professionele film in Cinema stijl van de mooiste momenten van jullie huwelijksdag.

10 Jaar Ad Utens Fotografie FOTO & FILM ACTIE: 

10 uur Fotografie & Film: incl. Drone Shots en Go Pro beelden uit de Auto.

+12/14 min. Cinema Stijl Film met geluid en jullie eigen muziek keuze.

+4/5 min. Gratis Short Version van jullie Cine. Film voor Online.

+350 Foto's in Super High Resolution & Web Share Size.

+Handgebonden 25x25CM/30 pagina Album ! 

NU SAMEN 2975,- 

Ad Utens "al 10 jaar trouwfotograaf in Limburg"

Fotoalbum Trouwfotograaf Maastricht

Enthousiast geworden?

Vul alvast een paar vragen in op het formulier op de contact pagina en laat mij gelijk weten welke reportage bij jullie zou  passen.
Fotograaf Ad Utens uit Maastricht
Fotograaf Ad Utens Maastricht

Contact met Ad Utens

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht. BTW ID NL001540308B56

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.
Ad is ook Familie Fotograaf kijk voor meer info op Fotograaf Zuid Limburg

Ad geeft al 10 jaar Foto Cursussen & Foto Workshops in zijn Fotoschool Maastricht.