Klik op een foto en swipe naar links of scroll naar beneden. 


Je ziet bij mij eigenlijk geen vaste stijl, ook niet altijd ongeveer dezelfde filter over mijn foto's, waarom niet, ik hou alvast niet van filters, ik hou van pure foto's, kleurijk waar dat zo was en ingetogen zwart wit waar dat beter past, zonder een bepaalde donkere of lichte stijl aan te houden, zo kan ik jullie mooiste dag laten zien hoe het echt was, exact zoals jullie je deze willen herinneren...


Ik overleg graag met jullie wat jullie echt mooi vinden, waar jullie van houden en aan de hand van een paar voorbeelden weet ik voldoende om van de mooiste momenten echt mooie herinneringen te maken, meer weten? bel of mail voor een kennismaking.

Kijk zeker op mijn Instagram met veel (zwart wit) foto's waar ik blij van wordt ;)


Fotograaf Ad Utens uit Maastricht
Fotograaf Ad Utens Maastricht

Contact met Ad Utens

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht. BTW ID NL001540308B56

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.
Ad is ook Familie Fotograaf kijk voor meer info op Fotograaf Zuid Limburg

Ad geeft al 10 jaar Foto Cursussen & Foto Workshops in zijn Fotoschool Maastricht.