Een perfecte aanvulling op je fotoalbum is een film van jullie mooiste dag

Filmmaker Brian Duchateau en ik vormen al jaren een team. Door onze ervaring zijn wij 100% op elkaar ingespeeld en hebben we aan een half woord genoeg.

 

Huur je liever een eigen videograaf in? Dat is ook prima, maar bedenk dat de interactie tussen Brian en mij perfect is en je dit terug gaat zien in de films. 

 

Heb je hier vragen over, bel Ad op 06 54 62 55 90 of Mail

De lange versie van de "Romantische Bruiloft" van Mirjam & Gabin aan de Loosdrechtse Plassen, door Brian ...

"Brian & Ad hebben onze bruiloft perfect vastgelegd. Wat een ontzettend mooi resultaat! Zowel de video als het fotoalbum is meer dan perfect en laat precies zien hoe fantastisch onze dag was! Ad Utens Fotograaf Maastricht & Duchateau Media wat een top team! "
Bob Boelen & Tessa Boelen-Smolders 

"Wat kan deze man prachtige video’s maken! 

Samen met Ad Utens vormt hij een uniek en passievol team. Brian als videograaf, ad als fotograaf.

Zij alles perfect vast te leggen zonder elkaar in de weg te lopen en alles met een grote lach!

Brian heeft echt enorme passie voor zijn werk en levert dan ook pareltjes af!

Jammer genoeg kan de film (±16 min) niet op Internet en sociale media geplaatst worden wegens auteursrechten van de gebruikte muziek en de bestandsgrootte, maar de lange filmversie is veel mooier dan de geweldige korte video die hierboven staat." 
Gianni ❤️ Bonny.

"Onlangs kregen wij de films van onze bruiloft die Brian voor ons heeft gemaakt en inmiddels hebben we die al super vaak bekeken! Het is fantastisch hoe Brian onze dag in 15 minuten heeft kunnen samenvatten en toch niks heeft overgeslagen. We hebben super veel positieve reacties gekregen over de professionaliteit die de film uitstraalt en vooral hoe goed het gevoel van de dag wordt overgebracht. Naast een super mooi eindresultaat was Brian ook heel fijn in de omgang met ons en onze gasten gedurende de dag. Kortom: een echte aanrader! " Nadia van Loo & Daniel Aussems

"Wat een geweldige video heeft Brian gemaakt van onze bruiloft! Door deze film kunnen wij genieten van alle mooie momenten van de dag! Zowel de lange als de korte film zijn echt fantastisch geworden! Brian is erg professioneel en heeft goed in de gaten wat je wel en niet wilt! Daarnaast is hij super chill als persoon en kunnen wij hem absoluut aanraden voor iedere bruiloft!" Niven♥️Ga-Yi

Wat een geweldige video heeft Brian gemaakt van onze bruiloft! De dag vloog voorbij, dus het is zo fijn om alle mooie momenten terug te kunnen kijken! Zowel de lange als de korte film zijn echt fantastisch geworden! En daarnaast is Brian ook nog een ontzettend leuk enthousiast persoon. Absoluut een aanrader! Mireille♥️Ewout.

op 19.10.2018 zijn wij getrouwd en is Brian de hele dag aanwezig geweest en heeft alle mooie momenten vastgelegd. 

* contact:

het contact met Brian was prettig, en het is vantevoren duidelijk wat er van je verwacht wordt ( muziek uitzoeken etc.). 

*aanwezigheid op bruiloft

je hebt nauwelijks in de gate dat Brian rondloopt wat ontzettend prettig is! ik ben niet iemand die graag een camera op haar neus heeft dus was hier wel een beetje bang voor.. maar dat is absoluut niet het geval!! Brian is relaxed en rustig aanwezig wat heel prettig is!

*resultaat

WAUW!! prachtig resultaat en mooi hoe in 15min een dag zo compleet samengevat is door Brian!! Duchateau, Chapeau!!! echt alleen maar lof want iedereen vind het prachtig!

ik zou iedereen die een mooie, complete video wil Duchateau media aanraden!! Jolien & BartContact met Ad Utens

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl

Studio: Florijnruwe 111

6218 CA Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.