Een perfecte aanvulling op je fotoalbum is een film van jullie mooiste dag

Filmmaker Brian Duchateau en ik vormen al jaren een team. Door onze ervaring zijn wij 100% op elkaar ingespeeld en hebben we aan een half woord genoeg.

 

Huur je liever een eigen videograaf in? Dat is ook prima, maar bedenk dat de interactie tussen Brian en mij perfect is en je dit terug gaat zien in de films. 

 

Heb je hier vragen over, bel Ad op 06 54 62 55 90 of Mail

"Brian & Ad hebben onze bruiloft perfect vastgelegd. Wat een ontzettend mooi resultaat! Zowel de video als het fotoalbum is meer dan perfect en laat precies zien hoe fantastisch onze dag was! Ad Utens Fotograaf Maastricht & Duchateau Media wat een top team! "
Bob Boelen & Tessa Boelen-Smolders 

"Onlangs kregen wij de films van onze bruiloft die Brian voor ons heeft gemaakt en inmiddels hebben we die al super vaak bekeken! Het is fantastisch hoe Brian onze dag in 15 minuten heeft kunnen samenvatten en toch niks heeft overgeslagen. We hebben super veel positieve reacties gekregen over de professionaliteit die de film uitstraalt en vooral hoe goed het gevoel van de dag wordt overgebracht. Naast een super mooi eindresultaat was Brian ook heel fijn in de omgang met ons en onze gasten gedurende de dag. Kortom: een echte aanrader! " Nadia van Loo & Daniel Aussems

"Wat een geweldige video heeft Brian gemaakt van onze bruiloft! Door deze film kunnen wij genieten van alle mooie momenten van de dag! Zowel de lange als de korte film zijn echt fantastisch geworden! Brian is erg professioneel en heeft goed in de gaten wat je wel en niet wilt! Daarnaast is hij super chill als persoon en kunnen wij hem absoluut aanraden voor iedere bruiloft!" Niven♥️Ga-Yi

Wat een geweldig mooie video heeft Brian gemaakt van onze bruiloft! De dag vloog voorbij, dus het is zo fijn om alle mooie momenten terug te kunnen kijken! Zowel de lange als de korte film zijn echt fantastisch geworden! En daarnaast is Brian ook nog een ontzettend leuk enthousiast persoon. Absoluut een aanrader!

Ook de samenwerking met fotograaf Ad was echt fijn, en het mooie album een fijne herinnering aan deze special dag.

Mireille♥️Ewout.

op 19.10.2018 zijn wij getrouwd en is Brian en Ad zijn de hele dag aanwezig geweest en hebben alle mooie momenten vastgelegd. 

Het contact met Brian en Ad was prettig, bv. vooraf duidelijk uitgelegd wat er van ons verwacht werd ( muziek uitzoeken etc.). 


Je hebt nauwelijks in de gaten dat Brian of Ad rondloopt, wat ontzettend prettig is! ik ben niet iemand die graag een camera op haar neus heeft dus was hier wel een beetje bang voor.. maar dat is absoluut niet het geval!! Brian en Ad zijn relaxed en rustig aanwezig wat heel prettig is!

 

WAUW!! prachtig resultaat en mooi hoe in 15 min. een dag zo compleet is samengevat door Brian!!
Chapeau!!! echt alleen maar lof want iedereen vind het prachtig! Ook het Album van Ad was echt Super.

ik zou iedereen die een mooie, complete video wil Duchateau Media en Ad Utens Fotografie direct aanraden!!

Jolien & Bart


Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.

 

 


Wat doet Ad Utens nog meer ...

 

Links naar andere sites van Ad Utens Fotografie Maastricht.