Jullie zoeken een trouwfotograaf in Zuid Limburg ?

Stel je dit eens voor, de dag na de bruiloft, als de taart is gegeten, de drank is gedronken, de muziek is gestopt en de decoraties zijn opgeruimd. Wat blijft er over? De herinnering, de beelden, de foto's van alle mooie momenten, jullie trouwfotograaf zag ze ook, maar hij zag ook de momenten die jullie niet zagen. De micromomenten, de details, die ene blik, jullie fotograaf zag ze en heeft ze voor jullie vastgelegd, voor altijd, net als jullie belofte aan elkaar...

Maak een afspraak in onze "Studio Maastricht"

Mijn Studio aan de Maasboulevard waar ik ook les geef in fotografie en fotobewerking is op slechts 500 meter van de Markt in Maastricht, komen jullie te voet of met de fiets ? Maasboulevard 1 is het adres. Het gebouw op de foto beneden, (ingang is ter hoogte van de rode auto) bel mij even en ik haal je op. (de voordeur is altijd op slot) 

 


Route naar & Parkeren bij "Studio Maastricht"

Komen jullie met de auto? zet dan Maasboulevard 1 in de Navi, kijk op de foto en herken het pand waarin de studio zich bevind, (op de foto beneden) hier aangekomen, parkeer gerust even voor de slagboom en bel mij op mijn 0654625590 ik laat jullie dan binnen op de P (De Auto mag hier de hele dag gratis staan)Ad Utens is als bruidsfotograaf werkzaam in Nederland en Vlaams België.

Bel of App Ad: 0654625590

Mail Ad: ad@adutensfotografie.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.

Ad Utens geeft ook al 10 jaar Cursussen & Workshops Fotografie op Fotoschool Maastricht.