Onderstaande Reviews zijn gedaan tussen 2014 en 2018 en overgenomen van The Perfect Wedding Site, waar enkele van mijn bruidsparen een review hebben achtergelaten, wegens beëindiging van de samenwerking met TPW zijn alle eerder geplaatste reviews in April 2019 naar mijn eigen site verplaatst.

Reactie schrijven

Commentaren: 19
  • #1

    Kirsten & Valery Eindhoven 26 Augustus 2017 (woensdag, 17 april 2019 15:21)

    Dankjewel Ad voor jouw professionele en persoonlijke service, zowel tijdens onze trouwdag als in het voor- en natraject. We zijn heel blij met de prachtige foto's en onze album! Een groot dankjewel!

  • #2

    smittie21@hotmail.com Maastricht 7 september 2017 (woensdag, 17 april 2019 15:26)

    We zijn zo blij met de geweldige foto's die Ad van de mooiste dag van ons leven gemaakt heeft ! We krijgen enorm veel complimenten over de foto's en dankzij deze foto's komt keer op keer dat fantastische gevoel van die dag terug! Ad bedankt !!

    Kimberly & Steven

  • #3

    Petra & Armand (Schimmert Juni 2017) (woensdag, 17 april 2019 15:39)

    Alleen maar lof voor Ad!
    Perfecte foto's, duidelijke afspraken, fijn in de omgang en goed gevoel voor humor.
    Ad denkt op alle fronten met je mee en is super relaxed. Totaal niet aanwezig, terwijl hij toch overal vooraan staat.
    We zijn nog iedere dag super blij met de mooie foto's en het mooie album dat Ad gemaakt heeft!

    Petra & Armand

  • #4

    Myrthe Huijnen en Willy Cruijsberg 18-08-2017 (woensdag, 17 april 2019 15:42)

    Wij hebben Ad Utens als een fijne fotograaf ervaren!

    Hij luisterde naar onze wensen en was op de trouwdag niet nadrukkelijk aanwezig, maar hield zich op de achtergrond. De foto's die hij gemaakt heeft zijn super mooi!! Voor ons is deze dag vastgelegd zoals wij hem ook echt hebben ervaren. Met deze foto's kunnen we nog lang nagenieten van onze geweldige dag.

    Willy & Myrthe.

  • #5

    Jan & Mariska December 2018 (woensdag, 17 april 2019 15:59)

    Ad is een echte professional, hij maakt op voorhand goede afspraken zodat je op de dag zelf niet voor verassingen komt te staan. De foto’s en het album dat wij hebben gekregen waren echt prachtig.
    Een echte aanrader voor een mooie fotorapportage!

    Jan & Mariska Hulsberg

  • #6

    Jolien & Bart Neeritter (woensdag, 17 april 2019 16:01)

    Super fotograaf, als we weer moesten trouwen zouden we Ad (&Brian) er graag weer bij hebben..!
    Goed gevoel na eerste contact, duidelijk wat gaat gebeuren op de dag zelf. Na de mooie dag meteen al preview fotos en binnen een week hadden we alle mooie sprekende foto's al digitaal. Echt een fantastische service. Maar ook iemand met passie voor zijn vak, dar merk je.. Ik zeg doen!

    Jolien & Bart 19 Oktober 2018

  • #7

    Dennis en Semna 21 Juli 2018 (woensdag, 17 april 2019 16:03)

    Ad is een duidelijke en directe fotograaf, die precies weet hoe het fotograferen van een bruiloft werkt. Erg kundig en heeft veel ervaring. Het fotoalbum is prachtig geworden!

    Dennis en Semna.

  • #8

    Tim & Iris (Eindhoven) (woensdag, 17 april 2019 16:05)

    Ad is een hele goede en professionele fotograaf. Communiceert open en eerlijk en is zo goed als altijd snel bereikbaar.
    Leg de mooie herinnering van jullie dag vast met kwaliteit en ga echt voor Ad! Daar krijg je geen spijt van!
    + hij heeft humor :).

    Iris en Tim 20 April 2018

  • #9

    Nikki & Bas Thiessen Maastricht (see our Blog) (woensdag, 17 april 2019 16:13)

    Ad is geweldig en een heel erg getalenteerde fotograaf! De communicatie was soepel, duidelijk en helder. Ad is als persoon erg flexibel en gezellig en als fotograaf creatief en out-of-the-box. Als je op zoek bent naar bijzondere herinneringen, anders dan de zoetsappige standaard geposeerde trouwkiekjes, dan ben je bij hem aan het juiste adres! We kunnen wel 5 albums vullen met geslaagde foto’s.
    Highly recommended!

    Nikki & Bas | Sydney Australia | Greetings from Down Under

  • #10

    Pim Körver & Rachelle Körver-Van der Wagt (woensdag, 17 april 2019 17:00)

    Ad is een echte professional met prachtig resultaat. Alleen maar complimenten..
    Het fotoalbum en de Mega grote XPozer Poster zijn tevens echte aanraders!

    Pim & Rachelle Maastricht

  • #11

    Maaike & Robbert Chateau de Presseux België (woensdag, 17 april 2019 17:17)

    Ad heeft onze trouwdag ongelooflijk mooi vastgelegd! Hij is heel fijn en direct in de communicatie, daar hou ik van. We hadden heel veel ideeën voor foto's opgedaan op pinterest, en daar hield hij heel goed rekening mee. Daarnaast heeft Ad oog voor detail, zodat je ongemerkt op de meest voordelige manier op de foto komt en dat de meest mooie plekjes op de locatie benut werden.
    Wat ik ook apart vond is dat we foto's zagen en ons afvroegen waar Ad stond toen hij die foto's maakte, aangezien we het totaal niet gemerkt hebben! Heel knap!
    Bij het samenstellen van het album hadden we heel veel moeite om een fotoselectie te maken omdat er simpelweg teveel mooie foto's zijn gemaakt. Ad, bedankt!

    Maaike & Robbert okt. 2016

  • #12

    Tom & Veronique Pinxt (woensdag, 17 april 2019 17:29)

    Door Ad Utens is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden! Hij is s'morgens bij ons thuis foto's komen maken, vervolgens op trouwlocatie, en later in de avond op het avondfeest terug gekomen om daar ook nog fantastische foto's te maken zodat wij die avond ook nooit meer konden vergeten.

    Onze trouwfoto's zijn prachtig! Ook ons fotoalbum is heel mooi geworden. Een echte aanrader als fotograaf!
    Nogmaals super bedankt Ad voor onze geweldige foto's!

    Veronique & Tom

  • #13

    Anouk & Jeffrey Berg & Terblijt April 2016 (woensdag, 17 april 2019 17:31)

    Wij zijn heel blij met de foto's! We hadden helaas wat regen op onze trouwdag maar ondanks dit heeft Ad toch prachtige foto's weten te maken. Ook het foto album is heel mooi geworden, de foto's zijn gedrukt in zeer goede kwaliteit en scherpte. We hadden veel keuzes in soorten albums, pagina diktes en album covers dus het album kon geheel naar eigen smaak worden samengesteld. We hebben zelfs nog extra pagina's in het album bijgekocht omdat we geen keuze konden maken tussen al die mooie foto's!

    Wij raden Ad zeker aan!!!

  • #14

    John & Nina Eijsden 18 juli 2015 (woensdag, 17 april 2019 17:34)

    Nog voordat we de kerk en locatie hadden uitgezocht zaten we al bij Ad. Het klikte direct. Ad maakte niet alleen ontzettend mooie foto's, hij wist ook feilloos om te gaan met een zeer kritische bruid. ;-) We hadden zelf wat ideeën, maar Ad maakte er droomfoto's van. Wij vonden het ook heel fijn dat Marjo er bij was ter ondersteuning. Het voelde meer als een extra vriendenkoppel op de bruiloft dan een fotograaf met echtgenote/assistente! Bedankt voor alles. Niet alleen voor de prachtige foto's maar ook voor de tips, hulp en het persoonlijke contact dat er nog steeds is.

    John & Nina Eijsden

  • #15

    Dyonne & Yvette | Buitenplaats Vaeshartelt Mei 2015 (woensdag, 17 april 2019 17:41)

    Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ad. Hij is duidelijk in zijn communicatie en hij houdt zich aan de gemaakte afspraken. Daarnaast is hij ook zeer flexibel. De dag verliep anders dan wij dachten, maar Ad heeft daar prima op ingespeeld en geen probleem van gemaakt tijdens onze grote dag. Hij heeft schitterende foto's gemaakt, en daar gaat het uiteindelijk om, wat maakt dat wij deze dag nooit meer zullen vergeten. Chapeau!

    Dyonne & Yvette Utrecht

  • #16

    Erik & Jolien Vaeshartelt Mei 2015 (woensdag, 17 april 2019 17:42)

    Het is een feestje om Ad erbij te hebben op je bruiloft; hij is gepassioneerd, een beetje eigenzinnig, fijn direct, hij overziet het geheel en je kunt met hem lachen. Dit alles resulteert in een enorm aantal fantastische foto's als eindresultaat!

    Erik & Jolien.

  • #17

    Rob & Vivian 1 Augustus 2014 Buitenplaats Vaeshartelt (woensdag, 17 april 2019 17:46)

    Via Google kwamen wij bij Ad Utens terecht. Zijn stijl van fotograferen, namelijk juist geen statische portretten maar juist zijn out-of-the-box fotografie, sprak ons enorm aan. Na het eerste contact te hebben gehad, bleek er direct sprake van een leuke klik. Toen de grote dag eenmaal was aangebroken, stelde de fotograaf ons als bruidspaar centraal. Niets mocht ons ontbreken. Daarbij werd continu met ons meegedacht en niet alleen op het gebied van fotografie. Ad haalde drinken, zorgde ervoor dat wij in ieder geval iets te eten kregen tijdens de verzorgde lunch en dacht zo continu met ons mee. Het grootste compliment is dat wij Ad bijna niet hebben opgemerkt tijdens onze trouwdag, dat terwijl de foto's die zijn gemaakt stuk voor stuk pareltjes zijn. Zijn flexibiliteit na afloop en m.b.t. het aanleveren van de foto's zijn ook zaken waar wij erg tevreden over zijn. Wij hebben Ad leren kennen als een enthousiaste, vakbekwame fotograaf die geweldige spontane foto's maakt, punctueel is, meedenkt en geweldige kwaliteit levert.

    Rob & Vivian Maastricht

  • #18

    Sander & Sandra Juni 2014 (woensdag, 17 april 2019 17:51)

    Na een intakegesprek hadden wij meteen veel vertrouwen in Ad! Hij begreep onze wensen, liet ons voorbeelden en mogelijkheden zien en was duidelijk in zijn communicatie. Ad straalt passie voor zijn beroep uit wat zich absoluut heeft terug vertaald in zeer mooie foto's. Ook de after care (bewerking van foto's) is super verlopen!
    Ad, nogmaals bedankt voor de mooie foto's; we zijn er heel blij mee.

    Sander & Sandra.

  • #19

    Yasmine & Yasine London April 2018 (woensdag, 17 april 2019 20:35)

    Thanks so much Ad for the beautiful pictures you took of us on our day!
    We would recommend Ad to anyone looking for natural pictures (no fake poses) with an artistic touch.
    Ad is wonderful to work with, always in a good and cheerful mood - from day 1 we knew that he just knows his thing and that we could stop worrying about the photographer. He is not pushy although will not hesitate to let you know what he thinks but, if you trust him, believe us, he will capture the very best moments of your day.
    Pictures are the main thing that remains after the wedding day so...just invest in the best photographer!
    Something we would also recommend if the weather allows it, is taking pictures with Ad in the city. Those are probably among the best memories of our day, walking around Maastricht with Ad and...the pictures are absolutely wonderful.

    Yas♡Yas got married on April 7 2018 in the beautiful location Chateau Neercanne near Maastricht.


Contact met Ad Utens

Bel of App Ad op: 0654625590

Mail ad@adutensfotografie.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht. BTW# op aanvraag.

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.
Ad is ook Familie Fotograaf kijk voor meer info op Fotograaf Zuid Limburg

Ad geeft al 10 jaar Foto Cursussen & Foto Workshops in zijn Fotoschool Maastricht.