Over mij.

Ik ben Ad Utens,

Geboren in het mooie Maastricht en al sinds ik op mijn 10e tijdens de zomer- vakantie op de camping de hoofdprijs van de bingo, een camera won "verslaafd aan fotograferen" enkele jaren later kocht ik een "echte camera" een Praktika, en nog iets later de Canon AE1, van deze laatste heb ik er nog steeds 2 en ze werken ook nog.

 

Verslaafd aan fotograferen,

Wat bedoel ik hiermee, ik vind het gewoon geweldig om foto's te maken, zolang er maar mensen op die foto staan, ik vindt het gewoon prachtig om mensen te fotograferen...


Mijn Klanten,


Zijn in de eerste plaats bruidsparen en dan vooral de koppels die mooie foto's als herinnering aan hun bijzondere dag weten te waarderen en niet voor de goedkoopste optie gaan, maar gelijk voor de beste, natuurlijk passend bij hun budget, je trouwfoto's moeten immers een leven lang mee en dan kun je maar beter mooie foto's hebben ;)

 

Trouwen doe je maar één keer zeg ik altijd, doe het daarom meteen goed en boek de beste fotograaf die je voor jouw budget kunt krijgen, ga zeker niet bezuinigen op het enige dat er over 20 of 40 jaar jaar nog gaat zijn... kies ook gelijk een mooi album. digitaal is leuk, maar een foto op fotopapier leeft pas echt.

Enthousiast geworden, kijk op mijn portfolio en bevalt dat? maak een vrijblijvende afspraak middels het contact formulier voor een kennismaking in onze studio.Contact met Ad Utens

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl

Studio: Florijnruwe 111

6218 CA Maastricht.
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.