Begin januari 2020 zijn onderstaande quotes overgenomen van eerder geplaatste reacties op de site van The Perfect Wedding.

Wil je alle 62 reacties lezen? Kijk dan op de Perfect Wedding.

Commentaren: 17
 • #17

  Gianni & Bonny (woensdag, 08 januari 2020 10:26)

  Goedemorgen Ad! Allereerst de beste wensen en een goeie gezondheid!
  Ik zag net dat ik jou geen berichtje meer heb gestuurd over het album!
  Hij is heel erg mooi geworden! Zowel de hoes, als de kaft, maar vooral de foto’s en hoe de foto’s erin staan is echt prachtig!
  Wij zijn heel blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en hoe je onze bruiloft hebt weten vast te leggen! Bedankt voor al het mooie werk namens ons allebei!

 • #16

  Sjoerd & Sonja (woensdag, 08 januari 2020 10:23)

  Bij het zoeken naar een trouwfotograaf sprong het werk van Ad er voor ons al gauw tussenuit. Net even anders, gevarieerder en creatiever dan dat van veel andere fotografen die we gezien hebben. Kwalitatief hoogwaardige foto’s met aandacht voor detail; de kleine dingetjes die het verschil maken.

  Van te voren een paar prettige gesprekken gehad om één en ander door te spreken. Tijdens deze gesprekken had Ad nog een hoop nuttige tips die verder gingen dan alleen de fotografie en waar wij helemaal nog niet bij stil gestaan hadden. Dit meedenken was voor ons een groot pluspunt.

  De dag zelf verliep soepel, ontspannen en we hebben veel gelachen. Ad is erg direct en doet zijn werk met humor en plezier, waardoor wij ook op ons gemak waren. Hij doet zich echt moeite om net dat ene goede shot te krijgen, maar zonder iets te forceren. Nooit gedacht dat een fotoshoot zo leuk en ontspannen kon zijn!

  Ook over de verdere afhandeling, prijs/kwaliteit en communicatie zijn we erg tevreden. De foto’s waren al snel online beschikbaar en het samenstellen van het album was daardoor een fluitje van een cent. Ad is goed bereikbaar, ervaren, professioneel, flexibel en houdt zich aan zijn afspraken.

 • #15

  Lilian & Raymond (woensdag, 08 januari 2020 09:46)

  Toen ik Ad belde om te vragen of hij beschikbaar was op onze trouwdatum, heb ik tegen hem gezegd... "Als je niet beschikbaar bent op onze trouwdatum dan verzet ik mijn datum wel"!! Ik denk dat dit genoeg zegt over de kwaliteiten van deze fantastische fotograaf.

 • #14

  Kelsey & Roy (woensdag, 08 januari 2020 09:45)

  Onze trouwdag is door Ad heel mooi vastgelegd! De foto's werden ons snel toegestuurd wat erg fijn was, nieuwsgierig als wij waren;) Alles is mogelijk bij Ad. Qua tijdsindeling ('s avonds is hij nog terug gekomen voor het feest) We hadden namelijk wat ideeën opgedaan via Pinterest en die op voorhand naar Ad verstuurd om eventueel na te maken, maar heeft zeer ook een eigen inbreng.

 • #13

  Sally en Eric (woensdag, 08 januari 2020 09:43)

  Wij vinden Ad Utens een hele goede fotograaf en zijn zeer tevreden!! Ad is prettig in de omgeving, open en eerlijk en dat vonden wij heel fijn. Ad luisterde goed naar onze wensen en had zelf ook leuke ideeën. Bij het maken van de fotorapportage met alleen het bruidspaar hing er een ontspannen sfeer. Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de kwaliteit van het trouwalbum!

 • #12

  Myrthe & Willy (woensdag, 08 januari 2020 09:42)

  Wij hebben Ad Utens als een fijne fotograaf ervaren!

  Hij luisterde naar onze wensen en was op de trouwdag niet nadrukkelijk aanwezig, maar hield zich op de achtergrond. De foto's die hij gemaakt heeft zijn super mooi!! Voor ons is deze dag vastgelegd zoals wij hem ook echt hebben ervaren. Met deze foto's kunnen we nog lang nagenieten van onze geweldige dag

 • #11

  Armand & Petra (woensdag, 08 januari 2020)

  Alleen maar lof voor Ad!
  Perfecte foto's, duidelijke afspraken, fijn in de omgang en goed gevoel voor humor.
  Ad denkt op alle fronten met je mee en is super relaxed. Totaal niet aanwezig, terwijl hij toch overal vooraan staat. We zijn nog iedere dag super blij met de mooie foto's en het mooie album dat Ad gemaakt heeft!

 • #10

  Kimberly Smit | smittie21@hotmail.com (woensdag, 08 januari 2020 09:41)

  We zijn zo blij met de geweldige foto's die Ad van de mooiste dag van ons leven gemaakt heeft ! We krijgen enorm veel complimenten over de foto's en dankzij deze foto's komt keer op keer dat fantastische gevoel van die dag terug! Ad bedankt !!

 • #9

  Kirsten & Valery (woensdag, 08 januari 2020 09:39)

  Dankjewel Ad voor jouw professionele en persoonlijke service, zowel tijdens onze trouwdag als in het voor- en natraject. We zijn heel blij met de prachtige foto's en onze albums! Een groot dankjewel!

 • #8

  Nikki en Bas (woensdag, 08 januari 2020 09:38)

  Ad is geweldig en een heel erg getalenteerde fotograaf! De communicatie was soepel, duidelijk en helder. Ad is als persoon erg flexibel en gezellig en als fotograaf creatief en out-of-the-box. Als je op zoek bent naar bijzondere herinneringen, anders dan de zoetsappige standaard geposeerde trouwkiekjes, dan ben je bij hem aan het juiste adres! We kunnen wel 5 albums vullen met geslaagde foto’s. Highly recommended!

 • #7

  Yasmine & Yassine (woensdag, 08 januari 2020 09:37)

  Thanks so much Ad for the beautiful pictures you took of us on our day!
  We would recommend Ad to anyone looking for natural pictures (no fake poses) with an artistic touch.
  Ad is wonderful to work with, always in a good and cheerful mood - from day 1 we knew that he just knows his thing and that we could stop worrying about the photographer. He is not pushy although will not hesitate to let you know what he thinks but, if you trust him, believe us, he will capture the very best moments of your day.
  Pictures are the main thing that remains after the wedding day so...just invest in the best photographer!
  Something we would also recommend if the weather allows it, is taking pictures with Ad in the city. Those are probably among the best memories of our day, walking around Maastricht with Ad.

 • #6

  Iris & Tim (woensdag, 08 januari 2020 09:35)

  Ad is een hele goede en echt professionele fotograaf. Communiceert open en eerlijk en is zo goed als altijd snel bereikbaar.
  Leg de mooie herinnering van jullie dag vast met kwaliteit en ga echt voor Ad! Daar krijg je geen spijt van!
  + hij heeft humor :).
  Iris en Tim

 • #5

  Dennis en Semna (woensdag, 08 januari 2020 09:34)

  Ad is een duidelijke en directe fotograaf, die precies weet hoe het fotograferen van een bruiloft werkt. Erg kundig en heeft veel ervaring. Het fotoalbum is ook prachtig geworden!

 • #4

  Jolien & Bart (woensdag, 08 januari 2020 09:33)

  Super fotograaf, als we weer moesten trouwen zouden we Ad (&Brian) er graag weer bij hebben..!
  Goed gevoel na eerste contact, duidelijk wat gaat gebeuren op de dag zelf. Na de mooie dag meteen al preview foto's. Echt een fantastische service, maar ook iemand met passie voor zijn vak, dat merk je..

 • #3

  Jan en Mariska (woensdag, 08 januari 2020 09:32)

  Ad is een echte professional, hij maakt op voorhand goede afspraken zodat je op de dag zelf niet voor verassingen komt te staan. De foto’s en het album dat wij hebben gekregen waren echt prachtig.

 • #2

  Raoul & Cindy (woensdag, 08 januari 2020 09:31)

  Als je schitterende foto’s wilt van meesterlijke kwaliteit en met persoonlijke service dan moet u bij Ad Utens zijn! Wij hebben via Ad onze trouwvideo laten maken door Brian, een gouden tip om deze 2 heren uw mooie en onvergetelijke dag te laten vastleggen! het zijn kunstenaars! Bedankt voor alles, Raoul en Cindy.

 • #1

  Wesley Velroij (woensdag, 08 januari 2020 09:29)

  Wij hebben in iedere geval echt geen spijt dat wij Ad ingehuurd hebben, want het maakt echt een verschil als je een professionele trouwfotograaf inhuurt. Want dat zijn de herinneringen die na de bruiloft het belangrijkste zijn. Dat onze trouwlocatie, Abdij Rolduc een attitude heeft en de barman, nogal nors was, zijn allemaal dingen die vergeet je. Maar slechte foto's van je bruiloft zouden pas echt zonde zijn!

Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.

 

 


Wat doet Ad Utens nog meer ...

 

Links naar andere sites van Ad Utens Fotografie Maastricht.