Sjoerd & Sonja trouwen bij Oolderhof in Herten-Roermond

Bij het zoeken naar een trouwfotograaf sprong het werk van Ad er voor ons al gauw tussenuit. Net even anders, gevarieerder en creatiever dan dat van veel andere fotografen die we gezien hebben. Kwalitatief hoogwaardige foto’s met aandacht voor detail; de kleine dingetjes die het verschil maken.

 

Van te voren een paar prettige gesprekken gehad om één en ander door te spreken. Tijdens deze gesprekken had Ad nog een hoop nuttige tips die verder gingen dan alleen de fotografie en waar wij helemaal nog niet bij stil gestaan hadden. Dit meedenken was voor ons een groot pluspunt. De dag zelf verliep soepel, ontspannen en we hebben veel gelachen.

 

Ad is direct en doet zijn werk met humor en plezier, waardoor wij ook op ons gemak waren. Hij doet zich echt moeite om net dat ene goede shot te krijgen, maar zonder iets te forceren.

 

Nooit gedacht dat een fotoshoot zo leuk en ontspannen kon zijn! Ook over de verdere afhandeling, prijs/kwaliteit en communicatie zijn we erg tevreden. De foto’s waren al snel online beschikbaar en het samenstellen van het album was daardoor een fluitje van een cent.

 

Ad is goed bereikbaar, ervaren, professioneel, flexibel en houdt zich aan zijn afspraken. Aan iedereen die op zoek is naar een top trouwfotograaf zullen wij Ad dan ook graag aanbevelen! 


Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.

 

 


Wat doet Ad Utens nog meer ...

 

Links naar andere sites van Ad Utens Fotografie Maastricht.