Alyssa & Tom trouwen bij Manjefiek in Maastricht

Tijdens onze zoektocht naar een goede trouwfotograaf, kwamen we al snel bij Ad terecht. Onze voorkeur ging uit naar een fotograaf met expertise in trouwfotografie, omdat we zeker wilden zijn van mooie foto's als herinnering aan onze grote dag.

 

Er volgde een prettig gesprek waarin onze wensen besproken werden. Los van dat Ad natuurlijk ontzettend veel ervaring heeft in trouwfotografie, heeft hij ook waardevolle kennis over alles dat er op een bruiloft komt kijken. Een echte ervaringsdeskundige, die ontzettend veel waardevolle tips weet te geven. Hier hebben we veel aan gehad, met name ook op onze trouwdag. Onze trouwdag liep niet helemaal zoals gepland en Ad heeft - zonder dat we dat van hem verwachtten - dingen opgepakt en geregeld waar we veel aan hebben gehad.

 

Zonder dat we nog maar één foto hadden gezien, zeiden mijn man en ik al tegen elkaar dat het de investering dubbel en dwars waard is. Na het zien van de foto's is die mening alleen maar sterker geworden. Een afwisseling van sfeerfoto's, foto's van ons tweetjes, foto's met mensen die ons dierbaar zijn en alles daaromheen. Echt fantastisch, het schept een mooi beeld van hoe onze dag er daadwerkelijk uit heeft gezien.

 

Ad stelde ons tevens voor aan Brian Duchateau van Duchateau Media, waardoor we ter plekke besloten dat we ook een Wedding Film wilde laten maken. Dit bleek een goede keuze, aangezien het een gouden duo is. Hun gezelligheid, karakters en humor waren een prettige aanvulling gedurende de dag. Ze hebben allebei het vermogen om te zorgen dat je je absoluut niet ongemakkelijk voelt. Iets dat belangrijk is, aangezien niet iedereen zich prettig voelt voor de camera.

 

Ad, dankjewel voor je aanwezigheid, professionaliteit en bijdrage aan onze bruiloft. En natuurlijk de prachtige foto's. 

 

NB:

Wil je het hele verhaal van de dag lezen, dat kan op de blog-site van Alyssa ook bekend als als Miss Murphy.


Bel Ad op: 0654625590

ad@adutensfotografie.nl
KVK# 51597195 Maastricht.

BTW ID NL001540308B56


Post: Ad Utens

Wetzerveld 14

6223 AZ Maastricht.

 

 


Wat doet Ad Utens nog meer ...

 

Links naar andere sites van Ad Utens Fotografie Maastricht.