About Me & Where to Meet...

Ik ben Ad Utens, geboren in Maastricht, ik maakte mijn eerste foto's al op jonge leeftijd, ik had voor mijn Communie een Camera met filmrolletje gekregen en was apetrots als er een gelukt was. Mijn eerste echte camera was de Canon AE I dat was in '78 deze staat nog steeds in mijn studio...


In 2003 stapte ik over op 100% digitaal en wat werd het toen allemaal een stuk makkelijker, meer selectie-keuze en veel meer mogelijkheden in de nabewerking, ik ben mij sinds 2013 verder gaan specialiseren in speciale belichtingstechnieken, met en zonder flits o.a. met Off Camera Flash, geleerd tijdens een van de vele Workshops gevolgd bij topfotografen in NL.

 

Ik besteed veel tijd aan de nabewerking, mooie kleuren of sprekende Zwart-Wit foto's en vind het maken van een Album nog steeds een van de leukste onderdelen van mijn werk als bruidsfotograaf.

 

Studio Maastricht:

Onze Studio is aan de Maasboulevard 1 op maar 500 meter van de Markt, het grote bruine pand aan de kant van de Maas met een grote 1 naast de voordeur, je kunt m niet missen, anders bel mij gerust.

 


Route & Parkeren.

Kom je met de auto, zet dan Maasboulevard 1 in je Navi, kijk op de foto en herken ons pand, hier aangekomen, zet je auto voor de slagboom en bel mij op mijn 0654625590 ik kom je dan ophalen of je komt het P pasje binnen ophalen, je kunt dan gratis parkeren op onze eigen P. Je mag hier de rest van de dag ook parkeren(onze Studio is begane grond rechts)Ad Utens jullie Trouwfotograaf uit Maastricht, te boeken in Zuid Nederland en België.

Bel Ad: 0654625590

Mail Ad: ad@adfotos.nl

Studio: Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht.

Post: Ad Utens | Wetzerveld 14 | 6223 AZ Maastricht.

Ad Utens Trouwfotograaf in Maastricht is onderdeel van ADFoto's & Fotoschool Maastricht